Brander Tango

Brander Tango is een duurzame stootvaste spachtelputz met een volle en egale structuur. Het product is extreem standvast waardoor oppervlakken altijd mooi strak en schoon af te werken zijn. Deze sierpleister is zeer gunstig in verbruik en kras-, slag- en stootvast. Deze combinatie van eigenschappen maakt Brander Tango een ideaal product voor het decoratief afwerken van wanden en plafonds in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Hoog rendement met minder lichamelijke inspanning
Brander Tango heeft een hoog rendement en gunstige ergonomische eigenschappen. Een emmer Brander Tango weegt slechts 15 kilo in plaats van 18 met behoud van hetzelfde volume. Dit betekent minder gewicht op bord en spaan, maar toch evenveel meters op plafonds en wanden. De soepelheid van de pleister en snelheid waarmee het product afgespaand kan worden, maken de verwerking van deze sierpleister licht, comfortabel, snel en efficiënt.

DUBOkeur® gecertificeerd
Brander Tango is DUBOkeur® gecertificeerd in de categorie ' Binnenmuur pleisterafwerking'. Dit betekent dat Brander Tango tot de meest milieuvriendelijke producten binnen deze toepassing behoort. Het DUBOkeur® wordt uitgegeven door onafhankelijke Nederlandse Instituut voor Bouwbiologie en –Ecologie (NIBE)
 

Kenmerken:

Korrelgradaties:

 

 

0,9 mm
1,2 mm
1,5 mm
2,0 mm

Toepassing: Binnen
Glans: Mat
Kleur: Wit en lichte kleuren

Verpakking:

15 kg/emmer 

Veiligheidsblad:

Kenmerkenblad:

Brochures: