Brander Briljant

Brander Briljant is een spuitklare, kalk- en oplosmiddelvrije sierpleister. Deze sierpleister wordt vooral toegepast op plaatsen waar hoge eisen worden gesteld aan o.a. duurzaamheid, hardheid en reinigbaarheid. Brander Briljant is door en door gekleurd en de decoratieve structuur kan naar wens worden gevarieerd van fijn tot grof.

Toepassing
Brander Briljant uitermate geschikt voor toepassing in de utiliteitsbouw en 'betere' woningbouw. Zowel bij nieuwbouw als renovatie. Alle vlakke en gladde mineralen ondergronden worden zeer fraai afgewerkt. Het product is goed reinigbaar en de zeer hoge slijtvastheid maakt de kans op beschadiging nihil. 

Duurzame wand- en plafondafwerking
Deze oplosmiddelvrije sierpleister is ontwikkeld met zorg voor de verwerker, het milieu, de economie en de gemeenschap waarin we leven. De grondstoffen hebben een lage milieu-impact en er is weinig energie nodig voor de productie van dit product. De sierpleister laat zich prettig en gemakkelijk verwerken. Daarnaast is het verbruik van Brander Briljant relatief laag en blijft het resultaat jarenlang mooi.
 
DUBOkeur® gecertificeerd
Brander Briljant is DUBOkeur® gecertificeerd in de categorie 'Binnenmuur en plafond pleisterafwerking'. Dit betekent dat Brander Briljant tot de meest milieuvriendelijke producten binnen deze toepassing behoort. Het DUBOkeur® wordt uitgegeven door onafhankelijke Nederlandse Instituut voor Bouwbiologie en –Ecologie (NIBE).
  Kenmerken:  
   
Toepassing: Binnen
Glans: Mat
Kleur: 
 
 
Standaard wit
0011-14
Witte en lichte kleuren;
Basis Z
Verpakking:

    Standaard wit 
    0011-14


25 kg/zak
Verpakking:

    Witte en lichte kleuren; 
    Basis Z 


16 kg/emmer

Veiligheidsblad:

Kenmerkenblad:

Brochures: