BranderPRO 2017

BranderPRO 2017

Bij Brander zijn we continu bezig met het aanpassen van BranderPRO om onze leden een goed passend programma te bieden. Naar aanleiding van de feedback die wij hebben gekregen in 2016 hebben wij besloten om een aantal wijzigingen door te voeren. Op deze manier willen wij ons BranderPRO concept toekomst bestendig maken. Hieronder een overzicht van de veranderingen.

Lidmaatschap:
Vanaf 2017 betaalt u geen lidmaatschap meer voor BranderPRO. Bij de nieuwe opzet van BranderPRO draait het om u geinformeerd te houden en speciale aanbiedingen te doen. Bij deze opzet hoort geen betaald lidmaatschap.

Voordelen:
Het doel van de BranderPRO in 2017 is om onze leden vooral goed op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen rondom Brander. Dit betekent dat u als eerste hoort wanneer wij met een nieuw product komen. Dat u bij introducties en promoties voordelen krijgt. Maar ook dat wij onze leden als eerste de kans bieden om deel te nemen aan trainingen.

Modules:
De nieuwe opzet van BranderPRO betekent ook dat wij afscheid zullen nemen van een aantal modules. De classes die wij aanboden onder BranderPRO zullen niet meer op die manier aangeboden worden. In plaats daarvan krijgt u als eerste de kans om u in te schrijven voor classes die wij zullen organiseren. Daarnaast zullen ook andere modules verdwijnen. Onze Incassoservice en Calculatiepakket zullen blijven, via deze modules kunt u gebruik maken van scherpe tarieven.

Welkomstpakket:
Het welkomstpakket van BranderPRO zal verdwijnen. Hiervoor in de plaats zal u het hele jaar door kunnen profiteren van voordelen.

Brander Classes:
Zoals eerder vermeld zullen de Classes die nu worden aangeboden via BranderPRO verdwijnen. Daarvoor in de plaats krijgt u als eerste de kans om u in te schrijven voor classes die wij aanbieden.

BranderPRO website:
In de nieuwe opzet van BranderPRO zal ook de website ge├»ntegreerd worden in de Brander website. Wij zijn hier druk mee bezig en verwachten u snel te kunnen informeren wanneer dit gereed is.

Wij hopen u hiermee genoeg te hebben ge├»nformeerd. Heeft u nog vragen? Kijk dan in onze FAQ of neem contact op met ons via info@brander.nl 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie