Brander introduceert Brander Haftgrund Dekkend

01 december 2013

Brander Afbouwprodukten introduceert een nieuwe muurverfprimer voor hoogwaardige en efficiënte afwerking van wanden en plafonds onder de naam Brander Haftgrund Dekkend. Deze wit gepigmenteerde primer is gemakkelijk te verwerken en vervult in één arbeidsgang zowel de functie van voorstrijkmiddel als tussenlaag.

Na het aanbrengen van slechts één laag Brander Haftgrund Dekkend kan de muurverf worden aangebracht resulterend in een dekkend resultaat. Dit bespaart de verwerker in de meeste gevallen één complete arbeidsgang en maakt het daarmee arbeidsproces korter en rendabeler. Het product heft lichte zuigingsverschillen op en is emissie- en oplosmiddelvrij (ELF) waardoor het minder schadelijk is voor het milieu.

Toepassing
Brander Haftgrund Dekkend wordt onverdund toegepast als dekkende voorbereiding van de meest voorkomende minerale ondergronden. De ondergrond moet egaal, vetvrij, droog en zonder loszittende delen zijn. Het product is niet geschikt voor het fixeren van poederende ondergronden. Brander Haftgrund Dekkend is toepasbaar voor binnen en beschut butienwerk.

Kenmerken:

• Efficient: grond- en tussenlaag in 1 arbeidsgang
• Aankleurbaar in lichte kleuren
• Emissie- en oplosmiddelvrij (ELF)

Brander wandafwerkingssysteem
Brander Haftgrund Dekkend is de perfecte aanvulling voor een complete muurverfafwerking. Het product vormt in combinatie met Brander Verf- en Behangklaar en Brander muurverven een professioneel en efficient systeem voor een gladde wandafwerking met een hoogwaardig eindresultaat.

Kleuren en verpakking
Brander Haftgrund Dekkend wordt geleverd in emmers van 10 liter. De primer wordt standaard geleverd in wit, maar kan tevens geleverd worden in vrijwel alle lichte kleuren.

Verkrijgbaarheid
Brander Haftgrund Dekkend is vanaf medio oktober verkrijgbaar bij de
Brander verkooppunten .

Informatie
Op de productpagina van
Brander Haftgrund Dekkend vindt u meer informatie over de technische kenmerken en applicatiegegevens van dit product. Via deze pagina kunt u ook de technisch documentatie en productbrochure downloaden of bestellen.

Wilt u meer informatie over Brander Haftgrund Dekkend of een van onze andere producten?
Neem dan contact op met uw
Brander contactpersoon of onze afdeling Customer Services . Wij staan u graag te woord.