Building Holland 2012

01 mei 2012

Van 17 tot en met 19 april 2012 nam Brander deel aan Building Holland. Dit evenement vond plaats in het RAI-tentoonstellingsgebouw aan het Europaplein te Amsterdam.

Building Holland
Building Holland bood informatie, oplossingen en nieuwe inzichten voor de bouwopgave van morgen. Renoveren en verduurzaming stonden hierbij centraal. Brander was op dit evenement aanwezig om diverse
mogelijkheden voor wandafwerking te laten zien. Brander produkten hebben een zeer duurzaam karakter en zijn zeer mooi als eindafwerking van gebouwen.
 
Live Case
Brander stelde bestaande en nieuwe produkten ten toon in de LIVE CASE "Flexibiliteit en Aanpasbaarheid".
Deze live case draaide om gebouwen die aangepast kunnen worden aan de wensen van de gebruiker. Met aanpasbare gebouwen kan ingespeeld worden op de variĆ«rende vraag naar woon- en gebruiksruimte. Flexibiliteit in de functionaliteit maakt het object waardevast.
 
State of the Art
Building Holland heeft voor dit evenement samen met Brander, VBI, Saint Gobain, GlassSolutions, Wedeflex, Deceuninck, Wienerberger, Voortman Staalbouw een ‘state of the art’ gebouw ontworpen dat de nieuwste kansen en mogelijkheden voor flexibiliteit en aanpasbaarheid demonstreert.