Gouden Brander Spaan 2014

07 oktober 2013

Op donderdag 10 april 2014 reikt Brander Afbouwprodukten de 10e Gouden Brander Spaan uit. Dé vakprijs voor stukadoors en afbouwbedrijven die kwaliteit en kleur hoog in het vaandel hebben. De award is in 1993 door Brander in het leven geroepen en staat zeer hoog aangeschreven in de afbouwbranche en bij opdrachtgevers.

Kleurrijk en duurzaam bouwen
Het thema van de 10e Gouden Brander Spaan is "Kleurrijk en duurzaam bouwen".

Het gebruik van kleur is nog steeds dé basis voor deze prestigieuze vakprijs. Gewaagde ontwerpen, ingetogen projecten met natuurlijke kleuren of prachtige stucco afwerkingen: het is allemaal mogelijk. In de beoordeling staat de beleving van de kleur naar de functie van het project of ruimte en de relatie met de omgeving centraal.

Gekleurde kantoorgebouwen en woonhuizen
De Gouden Brander Spaan wordt in twee categorieën uitgereikt:

  • Zakelijke opdrachtgever
  • Particuliere opdrachtgever

Zowel kantoorgebouwen als woonhuizen komen dus in aanmerking voor een award. Elk project wordt door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op kleur en de toepassing van gekleurde Brander sier-, glad- of spuitpleisters. Daarnaast wordt er met bijzondere aandacht gekeken naar de afwerking en inventieve oplossingen voor moeilijk te stuken oppervlakken.

De beste reclame die je voor jezelf kunt maken
Het winnen van de Gouden Brander Spaan is de beste reclame die je met je stukadoors-of afbouwbedrijf voor jezelf kunt maken. De praktijk heeft geleerd dat het winnen van de Gouden Brander Spaan een belangrijke positieve boost op het gebied van imago en naamsbekendheid geeft. Dat leidt in de meeste gevallen weer tot een significante verhoging van het aantal nieuwe opdrachtgevers.

Vakprijs én een publieksprijs
Na de sluitingsdatum buigt een deskundige en onafhankelijke vakjury zich over alle ingediende projecten. Per categorie nomineert zij maximaal drie inzendingen waaruit een winnaar wordt gekozen. Nieuw dit jaar is de uitreiking van een publieksprijs. Na inschrijving zal ook het publiek via Facebook, Twitter en Brander.nl gevraagd worden om een winnaar aan te wijzen.

  • De winnaars ontvangen de Gouden Brander Spaan, een zeer uitgebreid publiciteitspakket met o.a. advertenties in vakbladen en professioneel promotioneel drukwerk over het project t.w.v. € 5000,-.
  • De genomineerden ontvangen professioneel promotioneel drukwerk over het project t.w.v. € 1000,-.
  • De winnaar van de publieksprijs ontvangt een voucher voor een hotelovernachting naar keuze t.w.v. € 150,-.

Handige site voor alle inschrijvingen
Zowel zakelijke als particuliere projecten schrijf je dit jaar eenvoudig en snel online in via
www.goudenbranderspaan.nl . Na het invullen van bedrijfs- en projectgegevens kun je direct alle bijbehorende projectfoto’s uploaden. Handig en gebruiksvriendelijk. Sluitingsdatum voor het insturen van project(en) is zondag 23 februari 2014.

Ga naar www.goudenbranderspaan.nl en schrijf je in!