Brander Stucco Beton, nu ook in kleur!

Brander Stucco Beton, nu ook in kleur!

  

Gratis NCS Waaier t.w.v. €49,95 bij 2 x 10L Stucco Beton

In november heeft Brander de vernieuwde Stucco Beton geïntroduceerd. Deze verbeterde versie is in alle kleuren* leverbaar. Eenvoudig via de mengmachine op het verkooppunt. Je krijgt hierdoor een bijna onuitputtelijke keuze aan kleuren, van kleuren uit de NCS waaier tot aan de RAL waaier en nog veel meer. Geen beperkte keuzes meer voor de klant en dus vrijheid om te kiezen uit alle kleuren.

Uiteraard blijven de andere kenmerken van de Stucco Beton behouden. Dit zijn de natuurlijke en robuuste uitstraling, die met de hand van de stukadoor ook nog aan te passen is naar wens van de klant. En je krijgt het gemak van de Brander Stucco producten die kant-en-klaar zijn en makkelijk te verwerken.

Om deze uitgebreide kleurkeuze ook goed naar de klant te communiceren kan er de komende periode geprofiteerd worden van een mooie actie. Van 15 januari t/m 26 februari krijg je bij aanschaf van 2 x 10L Stucco Beton een NCS waaier (t.w.v. €49,95) GRATIS. Wil je de actie halen maar is er nog geen klus? Bij aanschaf van de actie krijg je 2 vouchers voor het opkleuren van de Stucco Beton zodra de klus er wel is. Ga naar een van de deelnemende verkooppunten en profiteer nu!

* kleurenaanbod is gelijk aan de muurverven en sierpleisters